Första advent avklarad!

Publicerat: 2011-11-28 | 12:31:51 i Allmänt
Nu skämms vi verkligen... flera veckor har nu gått sedan sist!
Men det visar väl kanske hur mycket vi faktiskt har att göra... ? :)
I håller fortfarande på med rummet, det enda som återstår nu är att lägga in det nya golvet och sedan på med golvlister och därefter koppla in elen. Sedan kan man börja inreda och greja på :)
Jag hoppas att rummet ska bli klart om senast två veckor...
Men eftersom det är min händiga man som står för det mesta utav arbetet så tar det lite tid.. Det är mycket annat som ska fixas innan vintern kommer. Tex. som att han ska få ordning på sin skoter så han slipper hålla på med det i mörkret och kylan, bilarna har också behövt kroffes hjälp...
I lördags var vi och besiktade min lilla vita ford fiesta- tro det eller ej ... den gick igenom!! Första bilen vi någonsin som vi haft som gått igenom. Dock inte helt fläckfritt- ena baklyset slutade naturligtvis att funka och sedan början till rost under bilen på ett ställe.. Men inget vi behöver komma tillbaka för.... SÅ SKÖNT!
Min lilla pärla, går som ett skott!! är ute till försäljning, går billigt dessutom.
Här sitter vi på Café UH och unnar oss en sjukt god!! kopp kaffe efter mitt jobb... såå LYX för mig <3
Min väska, mina skinnhandskar(lila!) och en utav fåtöljerna vi satt i
Så har även advents-tåget börjat och jag smygstartade faktiskt förra helgen med att göra klart i tv-rummet.
Där inne har vi en svart-vit jul! Jag fick sån julstämmning då snön singlade ner under hela söndagen. Man kan se att backen är vit på bilden.. Rakt fram ser ni även vår mysiga stuga , som innehåller två våningar. Dock måste den också rustas upp lite... men det blir ett senare projekt!
Det som även tar upp mycket tankar i våra huvuden just nu är.... vår bröllopsresa!
Jag har blivit förälskad i Aruba, det ligger i Karibien... bra priser just nu, men dock rätt dryt där. . Men det är ett helt fantastiskt paradis!! (ingen bild kommer nog någonsin att kunna återspegla hur fantastiskt det är där!)
Ibland önskar man faktiskt att man inte hade ett eget företag, det är så lätt för kroffe att bara ansöka om att få vara ledig.. men jag har faktiskt ett helt annant ansvar, det är inte så lätt för mig att bara stänga...
Men eftersom de bra priserna infaller i slutet på januari så har jag skickat iväg kroffe på vaccinering med Twinrix! Så att det är klart! Ifall det nu skulle bli så att vi åker i januari..
Då är det bara att fixa ett pass också... Jag gjorde ett sista året i gymnasiet för att jag och yohanna skulle utomlands,men det blev aldrig av eftersom svininfluensan invaderade världen. Så jag har aldrig hunnit använda det ,men nu är det "ur funktion" eftersom jag bytt efternamn.
Ha en fin dag!
/ Anna

11/11-11

Publicerat: 2011-11-10 | 14:37:22 i Allmänt
Imorgon är det 11/11-11 ett speciellt datum för många. Så även för min vän Isabell som knyter kärlekens band imorgon :) Så imorgon kommer man ifrån jobbet ett par timmar tidigare eftersom det är Fredag ! Vilket inte gör mig något , jag har aldrig något "giltig skäl" annars så..
Det känns faktiskt skönt att bara vara åskådare på detta bröllop, det var så mycket tankar och känslor på slutet..
Helt underbar dag,men ändå skönt på något vis när det är över :)
Fotografen har meddelat att albumet & filmen är påväg- så snart får alla gäster som var på vårt bröllop  tackkorten !
vårt datum 17/9-11


På byggfronten hemma står det fortfarande still. Det är en massa saker som måste fixas innan vintern kommer. Igår var vi tex på bilskroten med en reservdelsbil som kroffe hade haft till sin gamm-golf.
På tal om Mr. Kroffe så har han fått fast anställning på skanska nu!!! gud vad skönt det känns :)
I övrigt så har jag fått en väldig "dille" på barnsaker... vill köpa allt jag ser..
Lite knepigt då vi inte ens har något barn än.. men däremot så överallt vars man tittar så är alla gravida...? suck!
Vi pratade om "våra" barn igår och det känns som att vi alltid haft 3 barn eftersom dessa 3 namn följt oss undra några år. Angelina, Max & Milliam. Nu funderar vi på att ev. byta ut Max mot Wilmar, efter kristoffers morfar .. Han är en stor förebild till Kristoffer och dessutom är namnet väldigt fint!
Jaja vi ska väl få några först och främst!
Ha en fin dag !
Fru Sjödin

Nävertjäls hantverksmässa

Publicerat: 2011-11-07 | 12:27:56 i Allmänt
I helgen har det inte hänt så mycket med rummet eftersom det har varit annat på tapeten... höhö!!
Blandannat så har vi haft min syster Wilma hos oss från fre- sön. Lördagen tillbringade jag (anna) i stan , det var möhippa för Bella!! Som gifter sig på fredag.. Så jag förstår precis vad hon går igenom denna vecka. Been there done that passar ganska bra att flika in nu!
På söndagen åkte jag och kroffe på Nävertjäls hantverksmässa, det har blivit en lite tradition för oss att vi åker dit... Säkert 4 året i rad som vi besöker markanden. Det är litet och mysigt! Framkallar en väldigt stark julkänsla. Har du varit där någon gång?! om inte så åk nästa år!
Tyvärr blev det inga kort tagna,  men kroffe inhandlade en bit getmese(någon slags getost)
Jag köpte (som jag alltid göra på denna marknad) Eukalyptushonug från en biodling i Nordmaling! Eftersom vi är stora te drickare så behövs även mycket honug!! Den är så sjuuukt god! Eukalyptushoungen är jättebra när du har ont i halsen. Då tar man bara en tesked i teet och det lenar bra i halsen!
Vi köpte även en bruk med Citronhonung från honom.
Sedan blev det ett par gråa fårtofflor till mamma susanne! Eftersom hon fyllde år i fredags, jag vet att hon är lika frössen om fötterna som jag så det passade jättebra!
Kroffe ville även att vi skulle köpa lite "hemmagjort" godis, så vi köpte några bitar som vi kunde smaska på, på vägen hem!
Ha en fin måndag!
Anna

RSS 2.0